Είδατε προσφατα

- Ακριβής ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας - Καταλυτικό ...

Διαστάσεις (ΠxYxB) cm: 90,0 x 184,0 x 72,0 - Προηγμένη ...

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) : 450x551x500 (mm) 8 λίτρα: οικονομία ...


ΕκτύπωσηEmail

Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων SIEMENS iQ300 SR53HS76ME 45εκ με HomeConnect και VarioDrawer

x10.jpg
HOME CONNECT.jpg
vario_siemens_INTENSIVEZONE_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_RACKMATIC_NORMAL_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_VARIODRAWER_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_VARIOSPEEDPLUS_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_WATERSWITCH_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_HEATEXCHANGER_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_ECOSILENCEDRIVE_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_DUOPOWER_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_DOSAGEASSIST_A02_el-GR.jpg
vario_siemens_29MINUTES_A02_el-GR.jpg
SKU προϊόντος: SR53HS76ME
Κατηγορίες: Εντοιχ. Πλυντήρια πιάτων, Προσφορές
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 81.5x44.8x57.3 cm
Εξαιρετικό πλυντήριο πιάτων με δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης και δυνατότητα χειρισμού είτε μέσω smartphone, είτε και συσκευής voice assistance.✓ varioSpeed plus κατ΄επιλογή: Για έως και τρεις φορές γρηγορότερο πλύσιμο των πιάτων σας, οποιαδήποτε στιγμή, απ' όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στην εφαρμογή Home Connect.✓ Με το rackMatic, η ρύθμιση του άνω καλαθιού σε ένα από τα 3 επίπεδα είναι εξαιρετικά απλή, ακόμα και όταν το καλάθι είναι γεμάτο.✓ Home Connect: Αποκτείστε εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα τηλεχειρισμού του πλυντηρίου σας από όπου και αν βρίσκεστε με την εύχρηστη εφαρμογή Home Connect (διαθέσιμη για iOS καιAndroid)✓ Πλήκτρο "Favourite": Συνδυάστε τα αγαπημένα σας προγράμματα και επιλογές πλύσης σε ένα μόνο κουμπί. Για γρήγορη, άνετη και σύμφωνα με τις δικές σας αποκλειστικά ανάγκες, επιλογήπρογράμματος.✓ Με το πάτημα ενός πλήκτρου, το Αυτόματο πρόγραμμα αναλαμβάνει τον έλεγχο της διαδικασίας πλύσης, για εξαιρετικά αποτελέσματα.
Δόσεις
570,00 €
599,00 €

Αμεσα Διαθέσιμο

αρακτηριστικά

SR53HS76ME
SR53HS76ME

Με το varioSpeed ​​plus κατ' επιλογή, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο πλύσης του πλυντηρίου σας έως και τρεις φορές γρηγορότερα, διατηρώντας εξίσου άψογα αποτελέσματα καθαριότητας και στεγνώματος. Επιπλέον, σας επιτρέπει να το ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή το θελήσετε, ακόμα και όταν ο κύκλος πλύσης είναι ήδη σε λειτουργία και ανεξάρτητα και από το αν βρίσκεστε στο σπίτι ή όχι, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home Connect στο κινητό σας.

Διαλέξτε εύκολα προγράμματα και επιλογές πλύσης μέσω της εφαρμογής Home Connect - Απομακρυσμένος   Έλεγχος.

SR53HS76ME

Η εφαρμογή Home Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε εύκολα προγράμματα και επιλογές πλύσης και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων σας από όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Έτσι, μπορείτε να έχετε τα πιάτα σας έτοιμα και πεντακάθαρα ακριβώς όταν τα χρειάζεστε.

SR53HS76ME
SR53HS76ME

Προσφέρει πάντα μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του πλυντηρίου των πιάτων σας - Απομακρυσμένη   παρακολούθηση.

SR53HS76ME

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Siemens πλυντήριο πιάτων με την εφαρμογή Home Connect από όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή εσείς το θελήσετε. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται διαρκώς να το ελέγχετε μόνο κα μόνο για να δείτε αν λειτουργεί ή όχι. Ούτε για το αν τα πιάτα σας βγήκαν καθαρά και στεγνά. Η εφαρμογή Home Connect σάς στέλνει μια ειδοποίηση-ενημέρωση και γι αυτό και για ό,τι άλλο σχετικό χρειαστείτε.

Επιλέξτε εύκολα το κατάλληλο πρόγραμμα για τον καθαρισμό των πιάτων σας μέσω της εφαρμογής Home Connect - Easy start.

SR53HS76ME

Η λειτουργία Easy Start κάνει το χειρισμό του πλυντηρίου πιάτων τόσο εύκολο, όσο ποτέ άλλοτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε: Απαντήστε  χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home Connect σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις σας για τον καθαρισμό και τον τύπο των πιάτων σας. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα σας προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη περίσταση, και το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της εφαρμογής.

SR53HS76ME
SR53HS76ME

Όταν αριθμός των ταμπλετών πλησιάζει στο τέλος, σας αποστέλλεται μια αυτόματη ειδοποίηση - Μετρητής ταμπλετών.

Ο μετρητής ταμπλετών σάς προσφέρει περισσότερη ευκολία και ηρεμία-σιγουριά: Απλώς σημειώστε στην εφαρμογή Home Connect κάθε φορά που αγοράζετε νέες ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε  να παρακολουθείτε συνεχώς την ποσότητα των ταμπλετών που σας έχουν απομείνει ακόμα και μέσω του smartphone σας, από όπου κι αν βρίσκεστε. Αν  ο αριθμός τους πλησιάζει στο τέλος, η εφαρμογή Home Connect σάς στέλνει μια αυτόματη ειδοποίηση, υπενθυμίζοντάς σας να αγοράσετε νέες ταμπλέτες.

Για τα μαχαιροπίρουνά σας αλλά και για τα φλυντζανάκια του espresso: συρτάρι varioDrawer.

Το συρτάρι varioDrawer είναι ένα πρόσθετο επίπεδο φόρτωσης. Χάρη στο ειδικό σχήμα του, διαθέτει χώρο όχι μόνο για μαχαιροπίρουνα, αλλά και για κουτάλες, σερβίτσια σαλάτας, μέχρι και σκεύη μικρού μεγέθους, όπως φλυντζανάκια του espresso. Και καθώς καταργείται η θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι, υπάρχει πλέον χώρος για 14 συνολικά κανονικά σερβίτσια.

Για εύκολη τοποθέτηση πολλών πιάτων:

SR53HS76ME

Το καλάθι διαθέτει ειδικό μηχανισμό στο πάνω μέρος. Με ένα πάτημα, το ύψος του άνω καλαθιού ρυθμίζεται εύκολα σε τρία επίπεδα. Για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση των σκευών, ιδίως εάν πρόκειται για ογκώδη δοχεία ή πιατέλες.

SR53HS76ME

Ο κόσμος της τεχνολογικής καινοτομίας εξελίσσεται συνεχώς. Όλο και περισσότερες συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους και γίνονται πιο έξυπνες. Με τις οικιακές συσκευές Siemens που διαθέτουν Wi-Fi και το Home Connect, αυτή η εξέλιξη μπαίνει και στο σπίτι σας. Η συνεργασία των οικιακών συσκευών που διαθέτουν Wi-Fi, το έξυπνο λογισμικό τους και η εύχρηστη εφαρμογή Home Connect, όλα μαζί προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Κάποιες σάς διευκολύνουν με τις δουλειές του σπιτιού και μερικές σάς ανοίγουν εντελώς νέους δρόμους. Όλες όμως κάνουν την καθημερινή ζωή τόσο αποτελεσματική και άνετη όσο ποτέ, για να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε όσα εσείς θέλετε. Για μια ζωή λιγότερο συνηθισμένη.

SR53HS76ME

Το προσωπικό σας πρόγραμμα, όπως εσείς το θέλετε και έχετε διαμορφώσει, με το πάτημα ενός κουμπιού.Το πλήκτρο "Favourite" προσαρμόζει το πλυντήριο πιάτων στις δικές σας αποκλειστικά ανάγκες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαμορφώσετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό προγραμμάτων και επιλογών πλυσης σύμφωνα με τις επιθυμίες και απαιτήσεις σας. Έπειτα, μπορείτε να το θέσετε εύκολα σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού απευθείας πάνω στη συσκευή ή μέσω της εφαρμογής Home Connect από το κινητό σας.

Για τέλεια αποτελέσματα με το άγγιγμα ενός πλήκτρου: Αυτόματα Προγράμματα.

SR53HS76ME

Όταν επιλέγετε ένα Αυτόματο Πρόγραμμα, ο αισθητήρας aquaSensor παρακολουθεί την καθαρότητα του νερού και ελέγχει την ποσότητα και τη χρονική στιγμή παροχής φρέσκου, καθώς και τη θερμοκρασία καθαρισμού.

Αφήστε τους ειδικούς να εντοπίσουν τα προβλήματα της συσκευής σας με τη δυνατότητα της απομακρυσμένης πρόσβασης - Απομακρυσμένος   Διαγνωστικός Έλεγχος.

SR53HS76ME

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πλυντήριο πιάτων, το Home Connect προσφέρει δυνατότητα απομακρυσμένου διαγνωστικού ελέγχου. Με την άδειά σας, η Εξυπηρέτηση πελατών Siemens μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στη συσκευή μέσω του διαδικτύου και να εντοπίσει τα πιθανά αίτια ενός προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Αν το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί αμέσως και είναι απαραίτητη μια επίσκεψη από έναν εξειδικευμένο τεχνικό της εξυπηρέτησης πελατών Siemens, αυτός θα έρθει άρτια προετοιμασμένος και με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για να το λύσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Για πλύσιμο των γυαλικών με αντιβακτηριδιακή δράση: λειτουργία hygienePlus.

SR53HS76ME

Η λειτουργία hygienePlus ενδείκνυται ιδιαίτερα για τον καθαρισμό δοχείων και σκευών με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Κατά το τελικό ξέβγαλμα, η θερμοκρασία διατηρείται σε σταθερά υψηλό επίπεδο έως 70 °C για περίπου 10 λεπτά, εξουδετερώνοντας έτσι έως και το 99,99% όλων των βακτηριδίων και των μικροβίων.

Προστασία από ζημιές λόγω διαρροής νερού - εγγύηση εφ' όρου ζωής: σύστημα aquaStop®.

SR53HS76ME

Το σύστημα ασφαλείας aquaStop® προλαμβάνει κάθε είδους ζημιές από διαρροές, είτε στον εύκαμπτο σωλήνα παροχής είτε στο εσωτερικό της συσκευής. Η Siemens καλύπτει αυτό το σύστημα ασφαλείας με εγγύηση για όλη τη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου.

Ο κάδος των πλυντηρίων πιάτων της Siemens καλύπτεται με δεκαετή εγγύηση κατά της σκουριάς*.

Τα πλυντήρια πιάτων Siemens διακρίνονται για την πρωτοποριακή τεχνολογία, την ποιότητα και την αντοχή τους στον χρόνο. Όλα τα πλυντήρια πιάτων της Siemens διαθέτουν κάδους από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, τεχνολογίες παραγωγής και σύνδεσης προσαρμοσμένες στα συγκεκριμένα εξειδικευμένα υλικά και επιφάνειες με ειδική επεξεργασία. Για τους λόγους αυτούς, η Siemens συγκαταλέγεται μεταξύ των ελάχιστων κατασκευαστών που παρέχουν δεκαετή εγγύηση κατά της σκουριάς του κάδου.

Αποδοτικό, στιβαρό και αθόρυβο: μοτέρ iQdrive.

SR53HS76ME

Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με τα ίδια ακριβώς επίπεδα απόδοσης, συντομότερη διάρκεια των προγραμμάτων σε συνδυασμό με βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού και αθόρυβη, διακριτική λειτουργία κάθε φορά ανεξάρτητα από το επιλεγμένο πρόγραμμα πλύσης: το μοτέρ iQdrive ανταπεξέρχεται άνετα σε κάθε πρόκληση και λειτουργεί με ουσιαστικά μηδενική φθορά.

Για ήπια πλύση στο άνω καλάθι και πλύση με υψηλή πίεση στο κάτω καλάθι: λειτουργία intensiveZone.

SR53HS76ME

Η λειτουργία intensiveZone αυξάνει την πίεση ψεκασμού στο κάτω καλάθι για αποτελεσματική απομάκρυνση και των πιο επίμονων υπολειμμάτων φαγητού. Στο άνω καλάθι διατηρείται το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει και τα ευαίσθητα σκεύη πλένονται ήπια και καθαρίζονται απαλά και προσεκτικά.

Για πλήρη απελευθέρωση όλης της καθαριστικής δράσης του απορρυπαντικού: σύστημα dosageAssist.

SR53HS76ME

Χάρη στο σύστημα dosageAssist, η ταμπλέτα του απορρυπαντικού πέφτει απευθείας σε ένα μικρό δίσκο συλλογής και διαλύεται γρήγορα με τη βοήθεια ενός στοχευμένου πίδακα νερού. Το απορρυπαντικό κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το χώρο της συσκευής εξασφαλίζοντάς σας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.

Διπλή απόδοση καθαρισμού σε κάθε πλύση: διπλός βραχίονας ψεκασμού duoPower®.

SR53HS76ME

Η Siemens ανέπτυξε τον πρώτο διπλό βραχίονα ψεκασμού στον κόσμο. Χάρη στα δύο διασταυρούμενα τόξα ψεκασμού, ο διπλός βραχίονας ψεκασμού duoPower® καλύπτει κάθε εκατοστό του άνω καλαθιού, που πλέον είναι βαθύτερο κατά 4 εκ. διασφαλίζοντας βέλτιστη κατανομή του νερού. Ως αποτέλεσμα, η απόδοση καθαρισμού είναι ακόμη καλύτερη. Για πιάτα που αστράφτουν από καθαριότητα.

Για απαλότητα, ασφάλεια και καθαριότητα: σύστημα glassCare.

SR53HS76ME

Το σύστημα glassCare, που περιλαμβάνει τεχνολογία προστασίας γυαλικών, ειδικό απαλό πρόγραμμα πλύσης και εναλλάκτη θερμότητας, καθαρίζει τα γυαλικά σας με τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή.

 
Χαρακτηριστικά
Κατανάλωση & επιδόσεις
● Ενεργειακή κλάση: A+ σε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από
Α+++ έως D
● Ενέργεια/Νερό¹: 237 kwh/2660 l
● Ενέργεια/Νερό²: 0.831 kwh/9.5 l
● Διάρκεια πλύσης στο πρ. Οικονομικό 50: 220 min
● Ικανότητα στεγνώματος: A
● Χωρητικότητα σε σερβίτσια: 10
● Επίπεδα θορύβου: 44 dB(A) re 1 pW
Προγράμματα & επιλογές
● 6 προγράμματα: Οικονομικό 50 °C, Αυτόματο 45-65 °C, Εντατικό
70 °C, 1 ώρα 65 °C, Γρήγορο 45 °C, Πρόπλυση
● Αποθήκευση αγαπημένου προγράμματος
● Πρόγραμμα φροντίδας πλυντηρίου
● 4 ειδικές λειτουργίες: remoteStart - απομακρυσμένη εκκίνηση,
intensiveZone - ζώνη εντατικής πλύσης, hygienePlus -απολύμανση,
varioSpeed Plus - μείωση χρόνου πλύσης
● Silence on demand (μέσω εφαρμογής)
● Προεπιλογή χρόνου έναρξης 1-24 ώρες
Ενδείξεις & χειρισμός συσκευής
● Home Connect - απομακρυσμένη πρόσβαση και χειρισμός
● Οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου
Εξοπλισμός καλαθιών
● Σύστημα καλαθιών varioFlex
● varioDrawer - τρίτο καλάθι, για μαχαιροπίρουνα & μικρά σκεύη
● rackMatic - ρύθμιση άνω καλαθιού σε 3 επίπεδα
● duoPower - 2 βραχίονες ψεκασμού στο άνω καλάθι
● 2 αναδιπλούμενα στοιχεία πιατοθήκης στο άνω καλάθι
● Ράφι για φλιτζάνια στο άνω καλάθι
● Τροχοί εύκολης ολίσθησης στο κάτω καλάθι (και στο 3ο επίπεδο
φόρτωσης)
● Μηχανισμός σταματήματος στο κάτω καλάθι για αποφυγή
εκτροχιασμού
● 2 αναδιπλούμενα στοιχεία πιατοθήκης στο κάτω καλάθι
● Ράφι για φλιτζάνια στο κάτω καλάθι
● Αναδιπλούμενο ράφι γυαλικών στο κάτω καλάθι
Τεχνολογία & ασφάλεια
● Μοτέρ iQdrive (τεχνολογίας inverter brushless)
● aquaSensor, loadSensor
● auto3in1 - αναγνώριση είδους απορρυπαντικού
● glassCare - προστασία ευαίσθητων σκευών
● dosageAssist - πλήρης διάλυση ταμπλετών
● Εναλλάκτης θερμότητας - εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία
σκευών & καλύτερο στέγνωμα
● Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τριών επιπέδων
● aquaStop®: Siemens εγγύηση σε περίπτωση ζημιών της
οικοσκευής, εξαιτίας διαρροής νερού, για όλη τη διάρκεια ζωής
της συσκευής.*
● Για παιδιά: Κλείδωμα προγραμμάτων
Διαστάσεις & εξαρτήματα
● Συμπεριλαμβάνεται χωνί συμπλήρωσης αλατιού
● Έλασμα προστασίας από υδρατμούς
● Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 81.5x44.8x57.3 cm
Τεχνικά στοιχεία
Κατανάλωση νερού (lt) : 9,5
Εντοιχιζόμενη / Ελεύθερη : Εντοιχιζόμενη
Ύψος υποτοιχισμού (mm) : 0
Διαστάσεις του προϊόντος (Υ x Π x Β) (mm) : 815 x 448 x 573
Διαστάσεις εντοιχισμού (υ x π x β) : 815-875 x 450 x 550
Βάθος με ανοιχτή πόρτα στις 90 μοίρες (mm) : 1150
Ρυθμιζόμενα ποδαράκια : Yes - front only
Μέγιστο ύψος για τα ποδαράκια (mm) : 60
Ρυθμιζόμενη βάση (ποδιά) : Οριζοντίως και καθέτως
Καθαρό βάρος (kg) : 30,362
Μεικτό βάρος (kg) : 32,0
Ονομαστική ισχύς (W) : 2400
Ηλεκτρικό ρεύμα (A) : 10
Τάση (V) : 220-240
Συχνότητα (Hz) : 50; 60
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm) : 175
Τύπος πρίζας : Πριζα Gardy με γείωση
Μήκος σωλήνα εισόδου νερού (cm) : 165
Μήκος σωλήνα εξόδου νερού (cm) : 205
Κωδικός EAN : 4242003872758
Σερβίτσια : 10
Κλάση ενεργειακής απόδοσης (2010/30/EC) : A+
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (kWh/έτος) (2010/30/EC) : 237,00
Κατανάλωση ενέργειας (kWh) : 0,83
Ισχύς σε κατάσταση αναμονής (W) - ΝΕΑ (2010/30/EC) : 0,50
Ισχύς σε κατάσταση εκτός λειτουργίας (W) - ΝΕΑ (2010/30/EC) : 0,50
Ετήσια κατανάλωση νερού (lt/έτος) (2010/30/EC) : 2660
Απόδοση Στεγνώματος : A
Πρόγραμμα αναφοράς : Eco
Διάρκεια προγράμματος αναφοράς (min) : 220
Επίπεδο θορύβου (dB(A) re 1 pW) : 44
Τύπος εγκατάστασης : Εντοιχιζόμενη
Eνεργειακή κλάση
E
Τύπος πλυντηρίου πιάτων
εντοιχιζόμενο με μετώπη
Στέγνωμα με ζεόλιθο
Όχι
Αριθμός καλαθιών
3 καλάθια
Χωρητικότητα
10 σερβίτσια
Μέγεθος πλυντηρίου πιάτων
45άρι
Οθόνη ενδείξεων
Nαι
Λειτουργία WIFI
Nαι
Μοτέρ Inverter
Ναι
Χρώμα
Inox
Θόρυβος
44 dB
Διαστάσεις
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 81.5x44.8x57.3 cm
Κατανάλωση Ρεύματος (kWh)
76 kWh / 100 κύκλους
Εγγύηση Αντιπροσωπείας
2 χρόνια
Επιπλέον
Home Connect - VarioDrawer
Ενεργειακή ταμπέλα

LG LOGOdyson logo 1  Samsung logo

Copyright © 2022 | Green Electrics. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδίαση και Υλοποίηση: ClickMedia