Είδατε προσφατα

- Μεικτός Φούρνος (αντιστάσεις & αέρας) - Χωρητικότητα 72Lt ...


ΕκτύπωσηEmail

Κλιματιστικό Toyotomi UMI Eco DC Inverter UTN/UTG-09AP 9.000 btu/h A++/A+++ με WiFi και Ιονιστή

A++ΨΥΞΗ.jpg
scopa+++.jpg
SEER6,8.jpg
SCOP5,1.jpg
wifi.jpg
ION.jpg
ECO_FUNCTION.png
voice control
SKU προϊόντος: UMI Eco UTN/UTG-09AP
Κατηγορίες: Κλιματιστικά
- Λειτουργία Wi-Fi - Ιονιστής - φίλτρο triple action - Αντιδιαβρωτική προστασία blue fins σε εσωτερική και εξωτερική μονάδα - Voice Control
Δόσεις
399,00 €
469,00 €

Αμεσα Διαθέσιμο

 
 
 
SmartClima

TOYOTOMI smartClima
Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

8oC

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 8°C

Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.

memiamatia_banners

Όλες οι σειρές κλιματισμού περιέχουν:

-WiFi (προεγκατεστημένο)

-Οικολογικό ψυκτικό υγρό R32

-Απόλυτο σύστημα καθαρισμού

Self_clean

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SELF CLEAN

Αποτελεσματικός αυτοκαθαρισμός που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και  βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55οC.

WiFi

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI

Σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας.

R32

ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ R32

Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το R32 δε χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, συμπληρώνεται άμεσα και απόλυτα καθώς δεν αποτελεί μείγμα και είναι απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση διαρροής στο περιβάλλον.

VoiceControl

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VOICE CONTROL

Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας! Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants! Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!                    

SavingEnergy

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
 
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ R32
Η TOYOTOMI πιστή στην οδηγία ECO Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, χρησιμοποιεί το μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό R32 σε όλες τις σειρές οικιακού κλιματισμού. Είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 8OC ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8oC διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8oC στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ENERGY SAVING/ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HOTEL MENU
Με ειδικό προαιρετικό χειριστήριο, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του εύρους της επιθυμητής θερμοκρασίας για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ιδανική λειτουργία για ξενοδοχειακές λύσεις.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ VOICE CONTROL
Έλεγχος του κλιματιστικού μέσω της λειτουργίας φωνητικών εντολών. Με το φωνητικό έλεγχο μετατρέπεται το φωνητικό σήμα σε γραπτό κείμενο, ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί και να μετατραπεί σε φωνητική εντολή.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI (ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ)
Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να δημιουργήσετε στο χώρο σας τις ιδανικές συνθήκες από απόσταση !!! Επιλέξτε όποια στιγμή επιθυμείτε και από οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή tablet σας!!
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ “SP”
Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1 - 5 λεπτά για να θερμανθεί πρώτα ο χαλκοσωλήνας ώστε να μην βγει από το κλιματιστικό ψυχρός αέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά το ξεκίνημα της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.
 
ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΨΥΞΗΣ
Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάσει εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO
Το κλιματιστικό λειτουργεί σε υψηλή συχνότητα κατά την εκκίνηση της λειτουργίας TURBO και έτσι επιτυγχάνει πολύ γρήγορη ψύξη ή θέρμανση του χώρου.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTORESTART
Σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος, απομνημονεύεται από το κλιματιστικό ο τρόπος λειτουργίας πριν γίνει η διακοπή. Με την επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί αυτόματα στην ίδια λειτουργία πριν την διακοπή.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ
Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία για να μειώσετε το επίπεδο υγρασίας του δωματίου.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ “LOCK”
Κλειδώνοντας τις λειτουργίες του κλιματιστικού μέσω του τηλεχειριστηρίου διασφαλίζετε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τα παιδιά ή από κάποιο κατοικίδιο.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIGHT/LIGHT OUT

Επιλογή εμφάνισης ή απόκρυψης των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών επάνω στην εσωτερική μονάδα. 

 
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΑΣ
Ρυθμίστε την επιθυμητή θέση φοράς του αέρα (πάνω/κάτω) μέσω του τηλεχειριστηρίου.
 
ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ
Ο εντοπισμός βλάβης γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αυτοδιαγνωστικού συστήματος μικροϋπολογιστή.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΤΟΥ ΥΠΝΟΥ “SLEEP”
Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας στην λειτουργία SLEEP για συνθήκες άνεσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ “TIMER”
Ρυθμίστε μέσω του πλήκτρου TIMER την ώρα που επιθυμείτε να ξεκινήσει ή να σταματήσει τη λειτουργία του αυτόματα το κλιματιστικό.
 
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ
Στα συμβατικά κλιματιστικά μετά τον τερματισμό λειτουργίας τους δεν μπορεί να γίνει απομνημόνευση της τελευταίας θέσης της περσίδας. Στην επανεκκίνηση του, η θέση της περσίδας προσαρμόζεται βάσει των εργοστασιακών προδιαγραφών. Τα κλιματιστικά που διαθέτουν την έξυπνη απομνημόνευση της θέσης της περσίδας, παρέχουν στο χρήστη τη δυνατότητα να διατηρεί τη θέση που έχει επιλέξει ως ιδανική, κατά την επανεκκίνησή του κλιματιστικού.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMOOTH START
Για extra προστασία του πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με την λειτουργία Soft Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.
 
ΙΟΝΙΣΤΗΣ
Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου. (Αντιβακτηριδιακή δράση, κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών).
 
ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο. Για καλύτερη απόδοση και εύκολος καθαρισμό.
 
ΦΙΛΤΡΟ ACTIVE CARBON
Κατά των δυσάρεστων οσμών
 
ΦΙΛΤΡΟ TRIPLE ACTION
Καταπολεμά αποτελεσματικά την μούχλα, τα βακτήρια, τα ακάρεα και τις δυσάρεστες οσμές.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ AUTO CLEAN
Ο ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας συνεχίζει να λειτουργεί για λίγα λεπτά μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ SELF CLEAN
Η λειτουργία Αυτοκαθαρισμού εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και της υγρασίας από το εσωτερικό στοιχείο. Αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και καταπολεμά μικρόβια και υιούς καθώς επίσης και τις δυσάρεστες οσμές. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιής ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.
 
BLUE FINS
Η ειδική κατασκευή Blue Fins στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα, παρέχει επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία στο κλιματιστικό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 

TOYOTOMI UMI eco 2021

     

ΜΟΝΤΕΛΟ

 

UTN/UTG-09AP

UTN/UTG-12AP

UTN/UTG-17AP

UTN/UTG-21AP

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (Pdesign)

   

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΨΥΞΗΣ (Pdesignc)

kW

2,7

3,2

4,6

6,2

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ (Pdesignh)

kW

2,5

2,7

3,7

4,7

ΦΟΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΖΩΝΗΣ (Pdesignh)

kW

2,8

2,8

3,6

4,7

ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

   

ΨΥΞΗ*

ΑΠΟΔΟΣΗ

Btu/h

9212

10918

15695

21154

kW

2,70

3,20

4,60

6,20

ΕΥΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Btu/h min

2047

3071

3412

5459

kW min

0,60

0,90

1,00

1,60

Btu/h max

11601

12624

18084

23543

kW max

3,40

3,70

5,30

6,90

ΘΕΡΜΑΝΣΗ*

ΑΠΟΔΟΣΗ

Btu/h

9554

11601

17742

22178

kW

2,80

3,40

5,20

6,50

ΕΥΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Btu/h min

2047

3071

3412

4436

kW min

0,60

0,90

1,00

1,30

Btu/h max

12624

13989

19278

25000

kW max

3,70

4,10

5,65

7,33

ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΟΧΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

   

ΨΥΞΗ (Pdesignc)

SEER        

 

6,6

6,5

6,4

6,8

Ενεργειακή Κλάση Ψύξης

 

A++

A++

A++

A++

ΘΕΡΜΑΝΣΗ (Pdesignh)

SCOP       Μέσης Εποχής

 

4,2

4,1

4,0

4,0

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Μέσης Εποχής

 

A+

A+

A+

A+

SCOP       Θερμότερης Εποχής

 

5,2

5,1

5,1

5,1

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμότερης Εποχής

 

A+++

A+++

A+++

A+++

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

   

ΤΑΣΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ph-V-Hz

1-220~240V-50

1-220~240V-50

1-220~240V-50

1-220~240V-50

ΨΥΞΗ (Pdesignc)

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (QCE)

kWh/a

143

172

251

319

ΘΕΡΜΑΝΣΗ  (Pdesignh)

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (QHE)

kWh/a

833

922

1295

1645

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (QHE)

kWh/a

754

769

988

1290

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

kW/h

0,00251

0,00198

0,002036

0,00602

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

   

ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ

L/h

1.40

1.40

1.80

1.80

ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Turbo/Hi/Mi/Lo)    

m3/h

550/500/430/290

680/620/490/420

850/800/700/600

1100/950/750/650

ΗΧΗΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Hi)

dB(A)

55/48/44/36

57/48/45/39

58/52/48/44

61/57/49/42

ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ  (Turbo/Hi/Mi/Lo)

dB(A)

40/38/34/23

41/38/35/29

44/42/38/34

47/44/38/35

ΗΧΗΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (Hi)

dB(A)

62

64

63

67

ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ  (Hi)

dB(A)

51

52

53

58

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ

   

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π*Υ*Β)

mm

770×251×190

849×289×215

972×300×225

1081×325×248

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ   (Π*Υ*Β)

mm

833×317×266

915×354×279

1035×375×302

1150×406×337

Net/Gross ΒΑΡΟΣ

Kg

8,5 / 10

10,5 / 12,5

  13,5 / 16,0

  16,5 / 19,5

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π*Υ*Β)

mm

732×550×330

732×550×330

732×550×330

873×555×376

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ   (Π*Υ*Β)

mm

789×600×390

789×600×390

791×590×373

948×591×428

Net/Gross ΒΑΡΟΣ

Kg

25 / 27.5

25 / 27.5

26.5 / 29

36,5 / 39,5

ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

 

Μεταλλικό

Μεταλλικό

Μεταλλικό

Μεταλλικό

ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

   

ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ

Διάμετρος Υγρού

mm (inch)

6.35 (1/4'')

6.35 (1/4'')

6.35 (1/4'')

6.35 (1/4'')

Διάμετρος Αερίου

mm (inch)

9,53 (3/8'')

9,53 (3/8'')

9,53 (3/8'')

12.7  (1/2'')

Μέγιστο Μήκος

m

15

15

25

25

Μεγ. Υψομετρική Διαφορά

m

10

10

10

10

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

   

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INVERTER

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

Όρια Λειτουργίας oC

Ψύξη

-15 ~ 43

-15 ~ 43

-15 ~ 43

-15 ~ 43

Θέρμανση

- 15 ~ 24

- 15 ~ 24

- 15 ~ 24

- 15 ~ 24

ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

R32

R32

R32

R32

ΙΟΝΙΣΤΗΣ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

WI-FI ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΦΙΛΤΡΑ

 

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

Προ Φίλτρο Υψηλής Πυκνότητας     1 x Triple action (HEPA/Silver Ion/Biology sterillization)                                                 1 x Active Carbon

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "SP"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "TURBO"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "TIMER"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΕΞΥΠΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "ΑΠΟΨΥΞΗΣ"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "AUTORESTART"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "AUTO CLEAN"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "SELF CLEAN"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMOOTH START

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "ENERGY SAVING"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

"ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ" ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ  (Πάνω/Κάτω)

 

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

"ΚΑΘΕΤΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ  (Δεξιά/Αριστερά)

 

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  "LIGHT"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "SLEEP"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ "BLUE FINS"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "LOCK"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

4 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

7 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ

 

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "QUIET"

 

OXI

OXI

OXI

OXI

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "I-SENSE"

 

OXI

OXI

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "8oC HEATING"

 

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

ΌΧΙ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ HOTEL MENU

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ DOOR CONTROL CARD

 

ΌΧΙ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

ΚΙΝΑ

ΚΙΝΑ

ΚΙΝΑ

ΚΙΝΑ

Bar Code Εσωτερικής Μονάδας

5205022019114

5205022019138

5205022019152

5205022019176

Bar Code Εξωτερικής Μονάδας

5205022019121

5205022019145

5205022019169

5205022019183

             

Εναρμονισμένα Πρότυπα: ΕΝ14511:2007, EN12102*

           

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (GWP) 675

           
 
 
 
Τύπος Κλιματιστικού
Κλιματιστικά Τοίχου
BTU/H
9.000 BTU
Ενεργειακή κλάση ψύξης
A++
Eνεργειακή κλάση θέρμανσης
A+++
Συντελεστής ενεργειακής απόδοσης SEER (Ψύξη)
6,6
Συντελεστής ενεργειακής απόδοσης SCOP (θέρμανση)
5,2
Btu/h ψύξη
9.212 (2.047 - 11.601) Btu/h
Btu/h θέρμανση
9.554 (2.047 - 12.624) Btu/h
Συνδεσιμότητα WiFi
WiFi Standard
Πιστοποίηση EUROVENT
Οχι
Στάθμη θορύβου εξωτερικής μονάδας (dB)
51 dB(A)
Στάθμη θορύβου εσωτερικής μονάδας (dB)
40/38/34/23 dB(A)
Λειτουργία καθαρισμού
Σύστημα αυτοκαθαρισμού (απομάκρυνση σκόνης και δυσάρεστων οσμών)
Εγγύηση Αντιπροσωπείας
3 χρόνια στην εσωτερική μονάδα / 5 χρόνια στην εξωτερική μονάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ Προϊόντα

Αμεσα Διαθέσιμο

29,00 €

Αμεσα Διαθέσιμο

35,00 €
REMOTECONTROL.jpg
IONSMOKECIGARETTE.jpg
IONSMELL.jpg
IONPOLUSSION.jpg
IONBACTERIA.jpg
IONDUST.jpg
hepa.jpg
ION.jpg
60m2.jpg

Αμεσα Διαθέσιμο

210,00 €
239,00 €
4,5L
ESTIASPIRAL.jpg
ESTIAMANTEMI.jpg
ESTIAKERAMIKH.jpg
ESTIAEPAGOGIKI.jpg
ESTIAAERIOY.jpg

Αμεσα Διαθέσιμο

75,00 €
85,00 €
500w.jpg
3in1.jpg
multix3.jpg

Αμεσα Διαθέσιμο

50,00 €
58,00 €
500w.jpg
multix3.jpg

Αμεσα Διαθέσιμο

45,00 €
49,00 €
ENERGY CLASS A
ΡΕΥΣΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ B
αποδοση φωτισμου Α
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ D
ΘΟΡΥΒΟΣ 69 DB
ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 385 Μ3/Η

Αμεσα Διαθέσιμο

175,00 €
199,00 €
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ C
ΡΕΥΣΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ D
αποδοση φωτισμου Α
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ D
ΘΟΡΥΒΟΣ 70 DB
ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 694 Μ3/Η

Αμεσα Διαθέσιμο

195,00 €
215,00 €
ENERGY CLASS A
ΡΕΥΣΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ A
αποδοση φωτισμου Α
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ C
ΘΟΡΥΒΟΣ 70 DB
ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 730 Μ3/Η

Αμεσα Διαθέσιμο

259,00 €
329,00 €
600 WATT
ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΙΟ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΤΑΞΙΜΑΤΟΣ

Αμεσα Διαθέσιμο

55,00 €
65,00 €

LG LOGOdyson logo 1  Samsung logo

Copyright © 2022 | Green Electrics. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδίαση και Υλοποίηση: ClickMedia

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων