Είδατε προσφατα

-Βαθμός στεγανότητας: IP24 -Κατάλληλο για το ...

Διαστάσεις συσκευής (ΠxBxY cm) 34,9x20x49,1 -Αφύγρανση ...

(ΥxΠxΒ) (mm) 595x595x548 Φούρνος Ο εντοιχιζόμενος φούρνος ...


ΕκτύπωσηEmail

Πλυντήριο πιάτων Pitsos DSF60I01 Inox 60εκ

NEW_ENERGY_LABEL_E.jpg
VARIO_HOME_CONNECT_BOSCH.jpg
x12.jpg
vario_pitsos_CORALS_A31_el-GR.jpg
vario_pitsos_load_sensor_1.jpg
vario_pitsos_load_capability.jpg
vario_pitsos_MACHINECARE_A31_el-GR.jpg
vario_pitsos_POWERWASH_A31_el-GR.jpg
vario_DOSAGEASSIST_A31_el-GR.jpg
vario_pitsos_REMOTESTART_A31_el-GR.jpg
vario_pitsos_SPEEDONDEMAND_A31_el-GR.jpg
vario_bosch_FAVOURITE_A03_el-GR.jpg
VARIO_HALFLOAD_A31_el-GR.jpg
NOISE_WASH_48_C.jpg
430eco_time.jpg
10,5lt_wash.jpg
92kwh_wash_100.jpg
SKU προϊόντος: DSF60I01
Κατηγορίες: Πλυντήρια πιάτων, Προσφορές
Διαστάσεις 84,5Χ60Χ60
-Επιλογή Extra γρήγορου προγράμματος
-Home Connect, λειτουργήστε το από όπου κι αν βρίσκεστε.
-Ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα blue clips
-AquaStop: Pitsos εγγύηση σε περίπτωση διαρροής νερού
10 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς
449,00 €
519,00 €

Αμεσα Διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

 

Εγγύηση 10 ετών κατά της σκουριάς

Η Pitsos παρέχει εγγύηση κατά της διάτρησης από σκουριά της εσωτερικής επένδυσης του πλυντηρίου πιάτων για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών.


DSF60W00

Blue clips για μικρά σκεύη: Τώρα ακόμη και τα πιο μικρά είδη μένουν στη θέση τους και καθαρίζονται με υγιεινή και με ασφάλεια.

 

DSF60W00

Συχνά διστάζετε να τοποθετήσετε στο πλυντήριο, όλα όσα θέλετε, γιατί φοβάστε ότι θα σπάσουν ή θα χαλάσουν, εξαιτίας του μικρού μεγέθους τους ή γιατί απλά είναι εύθραυστα. Ευτυχώς τα πλυντήρια πιάτων Pitsos ήρθαν να καλύψουν και αυτή σας την ανάγκη. Με τα καινοτόμα blue clips, τα μικροαντικείμενα, μικρά σερβίτσια και δοχεία οικιακής χρήσης δεν πέφτουν, δεν αναποδογυρίζουν κατά την πλύση, με αποτέλεσμα να καθαρίζονται σωστά και σε βάθος. Τα ειδικά αυτά εξαρτήματα στο πάνω καλάθι των πλυντηρίων πιάτων, που πήραν το όνομά τους από το χρώμα τους - σήμα κατατεθέν της Pitsos - λειτουργούν σαν μια «χτένα» με αραιά δόντια, για να στερεώνετε με ασφάλεια όλα τα μικρά σκεύη και αντικείμενα. Έτσι όλα πλένονται σε βάθος και με φροντίδα χωρίς να χτυπήσουν ή φθαρούν για να τα χαρείτε και πάλι υγιεινά και αστραφτερά.  

Πρόγραμμα «Αγαπημένο»: Δημιουργήστε το δικό σας ξεχωριστό συνδυασμό του προγράμματος πλύσης και μαζί των ρυθμίσεων που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και αποθηκεύστε τα σε ένα κουμπί.

DSF60W00

Όσο πιο πρωτοποριακές οι σύγχρονες συσκευές, τόσο πιο πολλές επιλογές προσφέρουν. Αλλά πώς να διαλέξετε την ιδανική λειτουργία, όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος; Θυμάστε αμέσως, το πρόγραμμα που βάλατε την προηγούμενη φορά ; Aυτό που καθάρισε τέλεια, ακόμα και τις πολύ λερωμένες κατσαρόλες; Ναι, αυτό που έκανε και λίγη ώρα και προλάβατε να έχετε καθαρό σερβίτσιο για το τραπέζι που κανονίσατε την τελευταία στιγμή με τους φίλους σας. Αλλά δεν θυμάστε ή δεν είστε εντελώς σίγουροι ποιο ήταν ακριβώς;Πλέον, με το πρόγραμμα «Αγαπημένο» μπορείτε να δημιουργήσετε τον αγαπημένο σας συνδυασμό προγράμματος πλύσης και ειδικών λειτουργιών μαζί, που ικανοποιεί πλήρως τις δικές σας ανάγκες. Και να τον αποθηκεύσετε, για να τον έχετε πάντα σε ετοιμότητα, άμεσα και εύκολα. Έτσι, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε, θα είναι να πατήσετε ένα μόνο κουμπί και θα έχετε πάντα το «προσωπικό» σας πρόγραμμα πλύσης, έτοιμο για χρήση στη στιγμή. Για να γλυτώνετε χρόνο, αλλά και κόπο στην καθημερινότητά σας και να έχετε πάντα τέλεια αστραφτερά και πεντακάθαρα πιάτα, όπως ακριβώς τα θέλετε. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι, απλά μέσω της έξυπνης εφαρμογής Home Connect, από το κινητό ή το tablet σας.

 

Επιλογή Extra γρήγορο: Επιταχύνετε την πλύση των πιάτων σας, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε!

DSF60W00

Μια επιλογή που σας προσφέρει αληθνή ευκολία και σας εξοικονομεί χρόνο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε έκτακτη περίσταση, απολαμβάνοντας πεντακάθαρα και υγιεινά, πλυμένα πιάτα, πολύ άμεσα. Όλα εύκολα και απλά πατώντας ένα κουμπί στην οθόνη, είτε του πλυντηρίου πιάτων σας, είτε του κινητού σας. Τα παιδιά επέστρεψαν πιο γρήγορα από το σχολείο, απρόσμενοι επισκέπτες ήρθαν στο σπίτι; Για κάθε αναπάντεχη και έκτακτη ανάγκη στην πολυάσχολη και απαιτητική ζωή σας, η επιλογή Pitsos είναι δίπλα σας! Μπορείτε να επιταχύνετε το πρόγραμμα πλύσης που ήδη τρέχει στο πλυντήριό σας, μόνο με ένα κουμπί και να έχετε τέλεια, αστραφτερά πιάτα και ποτήρια για όλες τις επείγουσες περιστάσεις. Ακόμη και ενώ το πρόγραμμα πλύσης είναι σε εξέλιξη, μπορείτε να επιταχύνετε τον κύκλο πλύσης και να δείτε το χρόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η πλύση, στην οθόνη της έξυπνης συσκευής σας, πολύ εύκολα και γρήγορα

Λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης: Αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας και σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Όχι στο πλυντήριό σας, αυτό τα κάνει μόνο του.

DSF60W00

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όλο και περισσότερες οικιακές συσκευές γίνονται πιο έξυπνες για να μας διευκολύνουν στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα νέα πλυντήρια πιάτων μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Αντίθετα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μπορείτε να τα χειρίζεστε από το κινητό ή το tablet σας μέσω της εφαρομογής Home Connect. Ετσι, τώρα μπορείτε για παράδειγμα να πάρετε το παιδί σας από την απογευματινή του προπόνηση και παράλληλα να βάλετε το πλυντήριο πιάτων σας να δουλέψει, ενόσω είστε εκτός σπιτιού. Με τα νέα πλυντήρια πιάτων Pitsos, όλα είναι εφικτά και πιο εύκολα. Τώρα, μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο πιάτων σας και να το χειρίζεστε μέσω της έξυπνης εφαρμογής Home Connect από το κινητό ή το tablet σας. Διαλέξτε το πρόγραμμα πλύσης που θέλετε και μαζί όποια επιπλέον διαθέσιμη λειτουργία χρειάζεστε. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε το πότε επιθυμείτε να είναι τα σκεύη σας πλυμένα και έτοιμα. Με άλλα λόγια, απολαύστε καθαρά και αστραφτερά πιάτα, τη στιγμή ακριβώς που τα θέλετε, χωρίς εσείς να κάνετε κάτι. Τώρα, η καθημερινότητά σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη και άνετη, αφού μπορείτε να ελέγχετε το πλυντήριο πιάτων σας από μακριά και να ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στη συσκευή ανά πάσα στιγμή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις ασχολίες που εσείς θέλετε, στα παιδιά και στους φίλους σας, χωρίς άγχος για το πλύσιμο των πιάτων σας. Αυτό γίνεται αυτόματα, με φροντίδα και αποτελεσματικά, από τον αληθινό βοηθό σας.

Τεχνολογία AquaStop: Εγγύση Pitsos σε περίπτωση ζηµιών της οικοσκευής, λόγω διαρροής νερού. Ισχύει για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.*

 

Τα πλυντήρια πιάτων Pitsos διαθέτουν όλες τις σύγχρονες και απαραίτητες τεχνολογίες, για να προσφέρουν σε κάθε σπίτι, υψηλό επίπεδο φροντίδας, εξυπηρέτησης, αλλά και ασφάλειας. Μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι και το AquaStop. Πώς λειτουργεί; Το σύστημα AquaStop αποτελείται από ένα σωλήνα πλήρωσης με διπλά τοιχώματα, μια βαλβίδα ασφαλείας και μία πλήρως στεγανή βάση με διακόπτη φλοτέρ που συλλέγει το διαρρέον νερό. Όταν ανιχνεύει διαρροή στον σωλήνα πλήρωσης ή στη συσκευή, το σύστημα AquaStop διακόπτει την παροχή νερού κλείνοντας τη βαλβίδα ασφαλείας. Έτσι, το σύστημα ασφαλείας επεμβαίνει αμέσως, απευθείας στη βρύση, παρέχοντας απόλυτη προστασία από τυχόν διαρροή νερού. Μια σημαντική εγγύηση που ισχύει για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.*

Πλυντήρια πιάτων Pitsos με 10 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς: Απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή.

Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για εσάς η υγεία των αγαπημένων σας και πόσο θέλετε να τους προσέχετε. Γι' αυτό, σχεδιάζουμε οικιακές συσκευές που συμβάλλουν στον καλύτερο, πιο ποιοτικό και πιο υγιή τρόπο ζωής σας και της οικογένειάς σας. Με γνώμονα τη δική σας φροντίδα και διασφάλιση, η Pitsos σας παρέχει στα πλυντήρια πιάτων της δεκαετή εγγύηση κατά της σκουριάς. Μια σημαντική εγγύηση, 10 ετών, κατά της σκουριάς στην εσωτερική επένδυση του πλυντηρίου πιάτων (από μέσα προς τα έξω). Έτσι θα είστε ήσυχοι και σίγουροι για την επιλογή σας, με την εγκυρότητα και εμπιστοοσύνη της μάρκας Pitsos.

Πρόγραμμα Φροντίδα πλυντηρίου: Δώστε στο πλυντήριο πιάτων σας την προσοχή και υγιεινή που του αξίζει.

DSF60W00

Είναι αναγκαίο οι οικιακές συσκευές να καθαρίζονται τακτικά, ώστε να μένουν σε καλή κατάσταση και να λειτουργούν σωστά. Η Pitsos ειδικά στα πλυντήρια πιάτων της, σας προσφέρει κορυφαία καθαριότητα και υγιεινή, πιο εύκολα από ποτέ. Χάρη στο πρόγραμμα Φροντίδα πλυντηρίου, το πλυντήριο πιάτων Pitsos πραγματοποιεί μια πλύση στους 70°C και καθαρίζεται μόνο του για να προσφέρει, ξανά πεντακάθαρο, τις υπηρεσίες του στα πιάτα, τα σερβίτσια και τα ποτήρια σας. Τέλεια καθαρό και με απόλυτη υγιεινή. Σε συνδυασμό με τα ειδικά καθαριστικά, το πρόγραμμα αυτό εξουδετερώνει λίπη και άλατα και διατηρεί καθαρό και υγιεινό το θάλαμο της συσκευής, σε άψογη κατάσταση για πολύ καιρό. Πιο ειδικά, το πλυντήριο, σας ενημερώνει με ένδειξη για το πότε χρειάζεται να εκτελεστεί το πρόγραμμα φροντίδας του και το εκτελεί σε 2 φάσεις. Στην πρώτη φάση απομακρύνονται λίπη και άλατα από τη συσκευή και τις σωληνώσεις, ενώ στη δεύτερη απομακρύνονται κατάλοιπα φαγητών και τυχόν αποθέσεις. Έτσι, το πλυντήριό σας προστατεύεται και αυτοκαθαρίζεται για να είναι στη διάθεσή σας για ακόμα  μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να παρέχει μεγαλύτερη υγιεινή και προστασία σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πρόγραμμα 1ώρα 65°C: Τώρα πια δεν θα ξεμείνετε ποτέ ξανά από καθαρά πιάτα.

DSF60W00

Μεγάλο κυριακάτικό τραπέζι με φίλους και οικογένεια; Πολλά τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια. Kαι αν τα σερβίτσια δεν φτάσουν για το δεύτερο γύρο με το γλυκό και τα φρούτα; Κανένα πρόβλημα. Ακόμα και μετά το τραπέζι η κουζίνα σας μπορεί να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Κατσαρόλες, ταψιά, η μεγάλη γάστρα και τα πιάτα σε στοίβες για πλύσιμο και εσείς εξαντλημένοι θέλετε να ξεκουραστείτε; Μην ανησυχείτε με το πρόγραμμα 1ώρα, 65°C μπορείτε να πλύνετε όλα τα απαιτητικά, λερωμένα και πολλά πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, πιατέλες και ογκώδη σκεύη σας, σε μόλις 60 λεπτά, εύκολα και τέλεια. Επιπλέον, χάρη στην υψηλή θερμοκρασία πλύσης που χρησιμοποιεί το πλυντήριο πιάτων σας, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ακόμα και οι πιο επίμονοι λεκέδες από φαγητό, όπως πχ. καμένο λάδι, σάλτσα ή υπολείμματα στα τοιχώματα των γυάλινων μπολ, εξαφανίζονται αποτελεσματικά από όλα τα σκεύη σας. Και κυρίως χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό. Απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας και αφήστε το πλυντήριο πιάτων Pitsos να σας βγάλει ασπροπρόσωπους κάθε φορά, όσο απαιτητικά ή λερωμένα κι αν είναι τα σκεύη σας.

Πρόγραμμα Απαλό 40°C: Το πλυντήριο πιάτων Pitsos προστατεύει και καθαρίζει απαλά ακόμη και τα πιο ευαίσθητα γυάλινα ποτήρια και σκεύη σας. Τέλος, πια το πλύσιμο στο χέρι.

DSF60W00

Πόσες φορές, δεν φοβηθήκατε ότι βγάζοντας τα ποτήρια σας, πόσο µάλλον τα πιο καλά, πχ. τα κρυστάλλινα, από το πλυντήριο πιάτων, θα έχουν φθαρεί, θα έχουν χάσει τη λάμψη τους, θα είναι θαμπά και ταλαιπωρημένα ή και χαραγμένα; Και για αυτό πόσες φορές προτιμήσατε να τα πλύνετε στο χέρι και να κουραστείτε προκειμένου να µην χαλάσουν. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το νέο πρόγραµµα Απαλό 40°C, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα πολύτιμα ποτήρια και σερβίτσια σας, καθώς τα καθαρίζει όλα διεξοδικά, αλλά ήπια, µε ιδιαίτερη προσοχή. Ακόμη και τα κρυστάλλινα υψηλής ποιότητας είδη καθαρίζονται με φροντίδα και στεγνώνονται απαλά, για να διατηρήσουν την αστραφτερή τους λάμψη, αναλλοίωτη. Αυτό είναι εφικτό καθώς μειώνεται η θερμοκρασία πλυσίματός τους, ρυθμίζεται η θερμοκρασία του νερού κατά το ξέβγαλα και παρατείνεται η διάρκεια του στεγνώματός τους. Επιλέξτε το "Απαλό" πρόγραµµα και δώστε εύκολα στα κρυστάλλινα ποτήρια και τα πορσελάνινα είδη και σερβίτσια σας, όλη τη φροντίδα και προσεγμένη καθαριότητα που τους αξίζει.

Λειτουργία Εντατικό κάτω: Μην ανησυχείτε για το πλύσιμο των πιάτων σας, όσο λερωμένα και αν είναι, τα αναλαμβάνει όλα το πλυντήριο Pitsos.

DSF60W00

Πόσο όμορφο είναι όταν μαζευόμαστε όλη η οικογένεια την Κυριακή το μεσημέρι και απολαμβάνουμε το λαχταριστό ψητό του μπαμπά, την πίτα της γιαγιάς με το φύλλο που άνοιξε η ίδια, και το πεντανόστιμο σιροπιαστό γλυκό της μαμάς; Γέλια, χαρές, συζητήσεις, πεντανόστιμα φαγητά, αλλά δυστυχώς και πολλά άπλυτα πιάτα στο τέλος της ημέρας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο κουραστικό και βαρετό είναι το πλύσιμο των πιάτων. Ειδικά αυτό των μαγειρικών σκευών, όπως οι μεγάλες κατσαρόλες και τα ταψιά με τα κολλημένα λίπη και τις σάλτσες που χρειάζονται ώρα μούλιασμα και τρίψιμο, για να καθαρίσουν. Τώρα, επιλέγοντας τη λειτουργία "Εντατικό κάτω" δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για το πλύσιμο των μαγειρικών σας σκευών, όσο λερωμένα, μεγάλα και πολλά κι αν είναι. Απλά τοποθετήστε τις κατσαρόλες, τα ταψιά και τα τηγάνια στο κάτω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων Pitsos και εκείνο θα απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο επίμονα υπολείμματα φαγητού, χρησιμοποιώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση νερού. Την ίδια στιγμή, στο πάνω καλάθι μπορεί να εκτελείται ένα διαφορετικό πρόγραμμα, ειδικό για τα ευαίσθητα ποτήρια και τα γυάλινα, πορσελάνινα είδη, ώστε να πλένονται ήπια, απαλά και προσεκτικά, παράλληλα, αλλά και το ίδιο αποτελεσματικά με τα πιο λερωμένα και μεγάλα κουζινικά σας, στο κάτω. καλάθι.

Με τη λειτουργία "Μισό φορτίο" κάνετε οικονομία σε χρόνο, ενέργεια και νερό. Είναι ιδανική, όταν έχετε λίγα σκεύη.

DSF60W00

Η καθημερινότητά μας κινείται σε πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς και ο καθένας στην οικογένεια έχει το δικό του πρόγραμμα και τις δικές του υποχρεώσεις. Όμως δεν μπορείτε να μένετε χωρίς καθαρά πιάτα, ούτε να τα πλένετε λίγα - λίγα στο χέρι κάθε μέρα. Από την άλλη, σκέφτεστε να βάλετε το πλυντήριο πιάτων να λειτουργήσει ενώ δεν έχει πλήρως γεμίσει. Κρίμα δεν είναι να σπαταλήσετε ρεύμα και νερό, για λίγα σκεύη, κάνοντας μια κανονική πλήρη πλύση; Τι κι αν χρειάζεστε τη συγκεκριμένη κατσαρόλα άμεσα για την επόμενη συνταγή, τι κι αν βιάζεστε και πρέπει όλα να γίνουν τώρα; Χάρη στη λειτουργία "Μισό φορτίο", δεν χρειάζεται πια να γεμίσετε το πλυντήριο πιάτων για να πλύνετε και να έχετε εύκολα τα σκεύη σας αστραφτερά και άμεσα διαθέσιμα. Μπορείτε να βάλετε όσα θέλετε, ακόμα και τα μισά, ή και πιο λίγα και το πλυντήριό σας θα καταναλώσει λιγότερο νερό και ρεύμα σε σχέση με μια κανονική πλύση με πλήρες φορτίο. Παράλληλα θα μειώσει και το χρόνο πλύσης τους, για να σας τα προσφέρει και πάλι πεντακάθαρα και αστραφτερά άμεσα.Έτσι, έχετε πάντα λαμπερά πιάτα, τέλεια καθαρά, πανεύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά έξοδα ή καθυστέρηση.

Σύστημα καλαθιών flexblue: Διαμορφώστε το πλυντήριο πιάτων σας, όπως εσείς θέλετε, χωρίς εκατοστό αναξιοποίητο.

DSF60W00

Οικογενειακό τραπέζι σημαίνει πολύ φαγητό, συνταγές και μαγειρέματα και φυσικά ακόμα περισσότερα άπλυτα πιάτα και κουζινικά. Το πρωτοποριακό σύστημα καλαθιών flexblue σάς προσφέρει πολύ μεγάλη ευελιξία και τελικά ευκολία στο αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων σας. Χάρη στο νέο ειδικά σχεδιασμένο σύστημα αυτό, μπορείτε να διαμορφώσετε εύκολα το εσωτερικό του πλυντηρίου σας, ανάλογα με τα σκεύη που θέλετε να καθαρίσετε κάθε φορά. Εκμεταλλευτείτε όλο το διαθέσιμο χώρο της συσκευής και πλύνετε άνετα, εύκολα και με απόλυτη υγιεινή και φροντίδα ακόμα περισσότερα πιάτα, ποτήρια και μεγάλα σκεύη. Γιατί στη φροντίδα των αγαπημένων σας δεν πρέπει να μπαίνει κανένας περιορισμός.

Έξυπνη θήκη για μαχαιροπίρουνα: Δεν βρίσκετε πάλι ολόκληρο το σερβίτσιο από τα μαχαιροπίρουνά σας; Κρατήστε τα όλα τακτοποιημένα και εύκολα στη διάθεσή σας, με την έξυπνη θήκη Pitsos.

DSF60W00

Τα πλυντήρια πιάτων Pitsos διαθέτουν νέο, ειδικά σχεδιασμένη θήκη για τα μαχαιροπίρουνα, η οποία μάλιστα μπορεί να χωριστεί και στη μέση για να σας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Έτσι, αν έχετε περισσότερα σκεύη όπως πιάτα, ποτήρια και μεγάλα σκεύη να πλύνετε και λίγα μαχαιροπίρουνα, μπορείτε να αξιοποιήσετε μόνο το ένα κομμάτι της, το μισό, και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο διαθέσιμο χώρο. Ή αλλιώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο κομμάτια σε διαφορετικά σημεία στο κάτω μέρος του πλυντηρίου, για να χωρέσετε π.χ. καλύτερα μια μεγάλη κατσαρόλα ή μια γάστρα. Επιπλέον, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, μπορείτε να την αξιοποιήσετε ακόμα και μετά το τέλος του κύκλου πλύσης, τοποθετώντας τη στον πάγκο της κουζίνας σας ή ακόμη να τη κρεμάσετε σε ράγα στον τοίχο για να έχετε τα μαχαιροπίρουνά σας εύκολα στη διάθεσή σας, τακτοποιημένα. Ακόμη και σε ένα τραπέζι με φίλους, που τα χρειάζεστε εύκολα διαθέσιμα, η νέα θήκη είναι πολύ βολική. Τέλος, χάρη σε αυτή, δεν χρειάζεται να αδειάζετε τα μαχαιροπίρουνα στο συρτάρι, μετά το πλύσιμο. Με άλλα λόγια, λιγότερος κόπος, μεγαλύτερη ευκολία και ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αν θέλετε δε, μπορείτε να αγοράσετε και δεύτερη ως αξεσουάρ για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Έξυπνο;

Σύστημα DosageAssist: Απόλυτη υγιεινή στο πλύσιμο των πιάτων σας.

DSF60W00

Τα απορρυπαντικά των πλυντηρίων πιάτων συχνά είναι ένας γρίφος. Τι ποσότητα απορρυπαντικού να βάλω για ένα πλήρες φορτίο; Τελείωσε το ειδικό αλάτι του πλυντηρίου; Έτσι, όλοι καταλήγουμε ότι είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να αγοράσουμε ταμπλέτες απορρυπαντικού, που εμπεριέχουν αλάτι και λαμπρυντικό για ευκολία. Όμως και αυτές, έχετε παρατηρήσει ότι δεν διαλύονται καλά και συχνά τις συναντάμε μισολιωμένες στο κάτω μέρος του θαλάμου της συσκευής. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε καθώς τα πλυντήρια πιάτων Pitsos διαθέτουν το σύστημα DosageAssist. Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη θήκη, όπου η ταμπλέτα συγκρατείται, ενώ ο ψεκαστήρας του νερού φροντίζει παράλληλα για την πλήρη διάλυσή της. Το αποτέλεσμα; Αξιοποιείται το 100% της καθαριστικής της δράσης, δεν μένουν καθόλου υπολείμματα απορρυπαντικού και είστε πάντα σίγουροι ότι τα σκεύη σας θα πλυθούν τέλεια και με τον πιο σωστό τρόπο.

Ο έξυπνος αισθητήρας φορτίου προσαρμόζει αυτόματα την κατανάλωση νερού, ανάλογα με την ποσότητα των μαγειρικών σκευών που έχετε για πλύσιμο. Απολαύστε τέλειο και υγιεινό πλύσιμο των πιάτων σας, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε και νερό.

DSF60W00

Τα πιάτα, τα μαγειρικά σκεύη και τα ποτήρια που έχετε κάθε φορά για πλύσιμο, δεν είναι πάντα ίδια. Η ποσότητα τους διαφέρει. Άρα κάθε κύκλος πλύσης πρέπει να χρησιμοποιεί και την ανάλογη ποσότητα νερού. που κάθε φορά χρειάζεται. Έτσι, ο αισθητήρας φορτίου υπολογίζει την ποσότητα των κουζινικών που τοποθετείτε στο πλυντήριο πιάτων σας και ρυθμίζει αυτόματα την κατανάλωση νερού κατά την πλύση τους. Με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιεί μόνο την απαιτούμενη ποσότητα νερού κάθε φορά. Ακόμα και όταν είναι πολλά τα σκεύη, τα πιάτα και τα ποτήρια που πρέπει να πλυθούν, με την έξυπνη αυτή τεχνολογία θα είστε πάντα σίγουροι ότι όλα θα βγουν πεντακάθαρα και αστραφτερά στο τέλος για να τα χαρείτε και πάλι υγιεινά στη διάθεσή σας.

Auto 3in1: Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χάρη στην αυτόματη αναγνώριση του είδους του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε.

DSF60W00

Είτε πρόκειται για σκόνη, υγρό απορρυπαντικό είτε για ταμπλέτα, το πλυντήριο πιάτων Pitsos αναγνωρίζει αυτόματα το είδος που χρησιμοποιείτε και ρυθμίζει ανάλογα και αυτόματα όλες τις παραμέτρους του προγράμματος πλύσης, για να απολαμβάνετε εσείς τέλεια πλυμένα και καθαρά σε βάθος πιάτα και ποτήρια, πολύ εύκολα και χωρίς καθόλου δικό σας κόπο ή άγχος.

Ευανάγνωστη οθόνη: Όλα µπροστά στα µάτια σας, πεντακάθαρα.

Η οθόνη του πλυντηρίου πιάτων Pitsos, προσφέρει άµεσα πληροφορίες για τη λειτουργία της συσκευής, το χρόνο του προγράµµατος πλύσης που αποµένει και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την κατάσταση της συσκευής σας. Με ευανάγνωστα φωτεινά ψηφία, σας δείχνει τη διάρκεια του κάθε προγράµµατος που έχετε επιλέξει, την πρόοδο του πλυσίµατος κάθε στιγµή, καθώς και το χρόνο που αποµένει για να ολοκληρωθεί. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πότε θα ξεκινήσει η πλύση, αν το επιθυµείτε. Παράλληλα, οι φωτεινές ενδείξεις, σας ειδοποιούν για σηµαντικές λειτουργίες του πλυντηρίου πιάτων σας, όπως π.χ. όταν χρειάζεται συµπλήρωση αλατιού ή/και λαμπρυντικού, κάθε φορά που η συσκευή σας χρειάζεται καθάρισµα ή ακόµη και όταν υπάρχει κάποιο πρόβληµα µε την παροχή του νερού, για να το ελέγξετε και λύσετε άμεσα και πιο εύκολα.


Ελεύθερο πλυντήριο πιάτων, 60 cm,
Χρώμα ανοξείδωτου ατσαλιού
DSF60I01
Προαιρετικά εξαρτήματα
DZP6BH00 ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ DZP6BH00 (60CM DISHW)
• Λειτουργία "Μισό φορτίο": Δεν χρειάζεται να περιμένετε να γεμίσει το
πλυντήριο για να πλύνετε οικονομικά τα πιάτα και τα ποτήρια σας.
• AquaStop Pitsos: Eγγύηση σε περίπτωση ζημιών της οικοσκευής, εξαιτίας
διαρροής νερού, για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
• 10 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς στο εσωτερικό του κάδου της
συσκευής.
• Dosage Assist: Πλήρης διάλυση των ταμπλετών του απορρυπαντικού με
απόλυτο έλεγχο, για τέλεια υγιεινή σε κάθε πλύσιμο.
• Η ευανάγνωστη οθόνη των πλυντηρίων πιάτων Pitsos, σας παρέχει όλες τις
απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πλύσης και τη
συσκευή σας.
Τεχνικά στοιχεία
Κατηγορία ενεργειακής απόδοσης: ............................................................... E
Κατανάλωση ενέργειας ανά 100 κύκλους πλύσης, στο πρόγραμμα Eco: .. 92
kWh
Μέγιστος αριθμός σερβίτσιων: .....................................................................12
Κατανάλωση νερού σε λίτρα ανά κύκλο πλύσης, στο πρόγραμμα Eco: ... 9.5 l
Διάρκεια προγράμματος: ....................................................................... 3:45 h
Εκπομπές αερόφερτου ακουστικού θορύβου: ..................... 48 dB(A) re 1 pW
Κατηγορία εκπομπών αερόφερτου ακουστικού θορύβου: ............................ C
Εντοιχιζόμενη / Ελεύθερη: ................................................. Ελεύθερη συσκευή
Ύψος υποτοιχισμού: ............................................................................. 30 mm
Διαστάσεις του προϊόντος (Υ x Π x Β): ............................845 x 600 x 600 mm
Βάθος με ανοιχτή πόρτα στις 90 μοίρες: ...........................................1155 mm
Ρυθμιζόμενα ποδαράκια: .................................................................... Yes - all
Μέγιστο ύψος για τα ποδαράκια: .......................................................... 20 mm
Ρυθμιζόμενη βάση (ποδιά): ........................................................................ Όχι
Καθαρό βάρος: .....................................................................................47.2 kg
Μεικτό βάρος: .......................................................................................48.5 kg
Ισχύς: ...................................................................................................2400 W
Ηλεκτρικό ρεύμα: ......................................................................................10 A
Τάση: ...............................................................................................220-240 V
Συχνότητα: ........................................................................................50; 60 Hz
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής: ............................................. 175.0 cm
Τύπος πρίζας: ............................................................. Πριζα Gardy με γείωση
Μήκος σωλήνα εισόδου νερού: ............................................................165 cm
Μήκος σωλήνα εξόδου νερού: ............................................................. 190 cm
Κωδικός EAN: ........................................................................ 5201369645016
Τύπος εγκατάστασης: .Αυτόνομη με δυνατότητα εγκατάστασης κάτω πάγκου

Κατανάλωση & επιδόσεις
- Ενεργειακή κλάση¹: E
- Ενέργεια² / Νερό³: 92 kWh / 9.5 λίτρα
- Χωρητικότητα: 12 σερβίτσια
- Διάρκεια προγράμματος⁴: 3:45 (ώρες:λεπτά)
- Επίπεδα θορύβου: 48 dB(A) re 1 pW
- 6 προγράμματα: οικονομικό 50 °C, εντατικό 70 °C, 1 ώρα 65 °C, γρήγορο
45 °C, απαλό 40 °C, πρόπλυση
- 4 ειδικές λειτουργίες: απομακρυσμένη έναρξη, εντατικό κάτω, μισό φορτίο,
extra γρήγορο
- extra αθόρυβο (μέσω εφαρμογής)
- Πρόγραμμα φροντίδας πλυντηρίου
- Αποθήκευση αγαπημένου προγράμματος
Προγράμματα & ειδικές λειτουργίες
- Προεπιλογή χρόνου έναρξης 1-24 ώρες
Ενδείξεις & χειρισμός συσκευής
- Home Connect: απομακρυσμένη πρόσβαση και χειρισμός
- Οθόνη ένδειξης υπολειπόμενου χρόνου προγράμματος
- Φωτεινή ένδειξη συμπλήρωσης αλατιού, λαμπρυντικού
- Μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά
Εξοπλισμός καλαθιών
- Άνω καλάθι ρυθμιζόμενο σε δύο διαφορετικά ύψη
- Blue clips για μικρά είδη
- 2 ράφια για φλιτζάνια στο άνω καλάθι
- Τροχοί εύκολης ολίσθησης στο κάτω καλάθι
- Μηχανισμός σταματήματος στο κάτω καλάθι για αποφυγή εκτροχιασμού
- 2 αναδιπλούμενα στοιχεία πιατοθήκης στο κάτω καλάθι
- Έξυπνη θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι
- Eco Motor - κινητήρας τεχνολογίας BLDC, πιο αθόρυβος, πιο οικονομικός
και πιο ανθεκτικός από το συμβατικό
Τεχνολογία & ασφάλεια
- not applicable
- Auto 3in1 - αναγνώριση είδους απορρυπαντικού
- Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο τριών επιπέδων
- Eναλλάκτης θερμότητας.
- AquaStop: Pitsos εγγύηση σε περίπτωση ζημιών της οικοσκευής, εξαιτίας
διαρροής νερού, για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.*
- Dosage Assist - για πλήρη διάλυση ταμπλετών
- Glass Protect - σύστημα προστασίας γυαλικών
- Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά
Διαστάσεις & εξαρτήματα
- Inox πόρτα με επίστρωση AntiFinger
- Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 84.5x60x60 cm
¹
Κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από A έως G
² Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά 100 κύκλους πλύσης (στο πρόγραμμα
Οικονομικό 50 °C)
³ Κατανάλωση νερού σε λίτρα ανά κύκλο πλύσης (στο πρόγραμμα
Οικονομικό 50 °C)

⁴ Διάρκεια προγράμματος Οικονομικό 50 °C

Eνεργειακή κλάση
E
Τύπος πλυντηρίου πιάτων
ελεύθερης τοποθέτησης
Στέγνωμα με ζεόλιθο
Όχι
Αριθμός καλαθιών
2 καλάθια
Χωρητικότητα
12 σερβίτσια
Μέγεθος πλυντηρίου πιάτων
60άρι
Λειτουργία WIFI
Nαι
Μοτέρ Inverter
Οχι
Θόρυβος
48 dB
Οθόνη ενδείξεων
Nαι
Χρώμα
Inox
Διαστάσεις
Διαστάσεις 84,5Χ60Χ60
Εγγύηση Αντιπροσωπείας
2 χρόνια
Ενεργειακή ταμπέλα
Ενεργειακή Ταμπέλα

LG LOGOdyson logo 1  Samsung logo

Copyright © 2022 | Green Electrics. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδίαση και Υλοποίηση: ClickMedia