Είδατε προσφατα

ΕκτύπωσηEmail

Στεγνωτήριο BOSCH WTX87EH9GR 9KG A+++ με αντλία θερμότητας, αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο, λειτουργία ατμού

energya+++.jpg
9kg.jpg
vario_autodry.jpg
SELFCLEANINGCONDENSER_A01_el-GR.jpg
SENSITIVE_DRYING_SYSTEM.jpg
HOME CONNECT.jpg
ANTIVIBRATION_A01_el-GR.jpg
STEAM_TRUE.jpg
DB62.jpg
quick_40.jpg
193kwh.jpg
vario_autoclean.jpg
SKU προϊόντος: WTX87EH9GR
Κατηγορίες: Στεγνωτήρια, Χαμηλότερες καταναλώσεις ρεύματος
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 84,2 cm x 59,8 cm x 63,4 cm
Το στεγνωτήριο Home Professional, με τις νέες τεχνολογίες AutoClean, Smart Dry και Iron Assist είναι το πιο έξυπνο και εύχρηστο στεγνωτήριο που κατασκευάστηκε ποτέ.
 
 
Δόσεις
1049,00 €

Παραγγελία

Τεχνολογία AutoClean

Στα στεγνωτήρια Bosch με AutoClean, το φίλτρο για τα χνούδια που βρίσκεται στην πόρτα του στεγνωτηρίου έχει πλέον καταργηθεί. Τώρα, διαθέτουν τεχνολογία αυτόματης απομάκρυνσης των χνουδιών, ώστε να μην χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο μετά από κάθε χρήση. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, τόσο τα χνούδια του φίλτρου όσο και τα χνούδια από τον αυτόματο καθαρισμό του συμπυκνωτή, συγκεντρώνονται στο κάτω μέρος της συσκευής σε ένα ειδικό συλλέκτη. Όταν ο συλλέκτης γεμίσει, το στεγνωτήριο σας ειδοποιεί ώστε να τον καθαρίσετε. Αυτό θα συμβεί μετά από περίπου 20 χρήσεις ή 8 με 10 φορές το χρόνο*.

 

Τεχνολογία AutoClean

Στα στεγνωτήρια Bosch με AutoClean, το φίλτρο για τα χνούδια που βρίσκεται στην πόρτα του στεγνωτηρίου έχει πλέον καταργηθεί. Τώρα, διαθέτουν τεχνολογία αυτόματης απομάκρυνσης των χνουδιών, ώστε να μην χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο μετά από κάθε χρήση. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, τόσο τα χνούδια του φίλτρου όσο και τα χνούδια από τον αυτόματο καθαρισμό του συμπυκνωτή, συγκεντρώνονται στο κάτω μέρος της συσκευής σε ένα ειδικό συλλέκτη. Όταν ο συλλέκτης γεμίσει, το στεγνωτήριο σας ειδοποιεί ώστε να τον καθαρίσετε. Αυτό θα συμβεί μετά από περίπου 20 χρήσεις ή 8 με 10 φορές το χρόνο*.

*Για χρήση 160 κύκλοι/έτος στο πρόγραμμα Βαμβακερά βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 392/2012. Οι τελικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση.

Ασύρματη τεχνολογία Smart Dry

Το να επιλέγετε το ιδανικό πρόγραμμα στεγνώματος για τα ρούχα σας, μπορεί να είναι περίπλοκο. Όχι πια, χάρη στην επιλογή Smart Dry του Home Connect. Το πρόγραμμα στεγνώματος επιλέγεται αυτόματα με βάση τον τελευταίο κύκλο πλύσης του πλυντηρίου σας. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την επικοινωνία ανάμεσα στο πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο, χωρίς να χρειάζεται κανέναν άλλο κόπο. Το φορτίο, ο τύπος των υφασμάτων, ακόμα και η υγρασία που απομένει αποτελούν κριτήρια, ώστε το στεγνωτήριο να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα, καθώς και την διάρκειά του με ακρίβεια. Ο πιο έξυπνος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος, κάθε φορά.

Προγράμματα Iron Assist

Εξαφανίστε το βουνό των ρούχων που χρειάζονται σιδέρωμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα στεγνωτήρια της Bosch με AutoClean διαθέτουν τη λειτουργία Iron Assist, η οποία ψεκάζει με ατμό τα στεγνωμένα ρούχα σας, όπως πουκάμισα ή κουστούμια, ώστε να μπορείτε να μειώσετε, ή και να γλιτώσετε τελείως το σιδέρωμα τους. Αυτή ο ατμός που παράγεται διεισδύει στις ίνες των υφασμάτων και μειώνει αισθητά τις ζάρες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά προγράμματα Iron Assist, τα οποία χρησιμοποιούν μία προκαθορισμένη ποσότητα ατμού που έχει επιλεχθεί ειδικά για τους συγκεκριμένους τύπους ρούχων: κουστούμια, παντελόνια ή σακάκια ή ακόμα και πιο απαιτητικά ρούχα όπως πουκάμισα. Iron Assist: ο πιο βολικός τρόπος για να περιποιηθείτε τα ρούχα σας.

Επίδοση

Στέγνωμα φιλικό προς το ύφασμα των ρούχων, με το Sensitive Drying System.

 

Με το Sensitive Drying System, τα ρούχα στεγνώνονται με ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές και αναμειγνύονται ήπια από απαλούς κυματοειδείς αναδευτήρες, χωρίς να προσκολλούνται στα τοιχώματα του τυμπάνου.

 
 

Αισθητήρας ανίχνευσης υγρασίας

Υπάρχουν 3 προγράμματα στεγνώματος, το μερικό στέγνωμα για σιδέρωμα, το στέγνωμα για φόρεμα και το πλήρες στέγνωμα για αποθήκευση

Γρήγορο 40'

Γρήγορο στέγνωμα σε 40 λεπτά, κατάλληλο για μικρές ποσότητες συνθετικών ινών και λεπτών υφασμάτων, σύστημα υψηλής ακρίβειας για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, και άμεση παρακολούθηση του βαθμού υγρασίας στα ρούχα, μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα σας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

 

Το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος για τα αθλητικά σας.

Ειδικό πρόγραμμα για απαλό και με ακρίβεια στέγνωμα αθλητικών, αδιάβροχων ρούχων με πολυεπίπεδα υφάσματα, αλλά και από μικροΐνες ή συνθετικά. Με αυτό το πρόγραμμα, αυτά τα είδη υφασμάτων στεγνώνονται με ιδιαίτερη φροντίδα και αποτελεσματικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μικροί επαναληπτικοί κύκλοι στεγνώματος επιτελούνται στο τέλος για να επιτευχθεί το τέλειο στέγνωμα στα εσωτερικά στρώματα των υφασμάτων.

Για να προστατευθούν επιπλέον τα υφάσματα από την υπερθέρμανση, αισθητήρες στεγνώματος συνεχώς μετρούν την υγρασία στα υφάσματα για να εγγυηθούν τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος , ενώ προστατεύουν τα αθλητικά σας ρούχα.

Connectivity

Η κατανάλωση ενέργειας στα χέρια σας.

Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε τις οικιακές μας συσκευές, όμως δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τη χρήση ενέργειας. Με την επιλογή FlexStart του Home Connect, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις οικιακές συσκευές Bosch του σπιτιού σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Εάν χρησιμοποιείτε σύστημα διαχείρισης ενέργειας τύπου EEBUS για την έξυπνη σύνδεσή σας στο δίκτυο ρεύματος ή έχετε φωτοβολταϊκό συλλέκτη, μπορείτε πλέον να επιλέγετε τις ώρες κατά τις οποίες οι οικιακές σας συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν – εύκολα, με την εφαρμογή Home Connect στην κινητή σας συσκευή. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας του σπιτιού σας στη συνέχεια χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη πηγή ενέργειας για τη λειτουργία των οικιακών σας συσκευών. Επιτέλους, οικιακές συσκευές που προσαρμόζονται στις περιβαλλοντικές σας ευαισθησίες.

 
 

Η σωστή πρόταση για την κάθε σας ανάγκη.

Το να πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για το στεγνωτήριό σας μπορεί όχι μόνο να σας προκαλέσει σύγχυση, αλλά και να οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν είναι άψογα. Με το Home Connect και τη λειτουργία Easy Start που διαθέτει, δεν χρειάζεται να μαντεύετε, αφού η λειτουργία αυτή προτείνει πάντα το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για εσάς – απευθείας από την κινητή σας συσκευή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα χαρακτηριστικά του υφάσματος και να ορίσετε το στόχο στεγνώματος στην εφαρμογή Home Connect. Έτσι, μπορείτε να διαλέγετε εύκολα το κατάλληλο πρόγραμμα και να έχετε άψογα αποτελέσματα. Κάθε φορά.

Άνεση

Αναγνωρίζει αυτόματα πότε τα ρούχα σας είναι τελείως στεγνά.

 

Τα στεγνωτήρια και τα πλυντηριοστεγνωτήρια της Bosch με AutoDry στεγνώνουν με ιδιαίτερα απαλό τρόπο και στο βαθμό στεγνώματος που επιθυμείτε, για σιδέρωμα για απευθείας φύλαξη, ή τελείως στεγνά. Οι αισθητήρες μετρούν τη θερμοκρασία και την υγρασία, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολικό στέγνωμα και συρρίκνωση.

 
 

ComfortControl Plus: ευκολία στη χρήση για όλες τις ανάγκες σας.

 

Το ComfortControl Plus είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χειρισμού, σε συνδυασμό με μια υψηλής ανάλυσης οθόνη TFT και άφθονες επιλογές προγραμμάτων και ειδικών λειτουργιών. Το ευκρινές κείμενο στα Ελληνικά και τα σύμβολα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή.

Άριστα αποτελέσματα

Outdoor+ Drying

Ειδικό πρόγραμμα στεγνώματος για ρούχα εξωτερικής χρήσης

 
 

Τεχνολογία αντλίας θερμότητας

Πρωτοποριακή τεχνολογία αντλίας θερμότητας – ξεχάστε το παραδοσιακό θερμαντικό στοιχείο, χρησιμοποιήστε τη θερμότητα του αέρα για το στέγνωμα των ρούχων, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

● Η τεχνολογία AutoClean, καταργεί το φίλτρο της πόρτας - και το
καθάρισμά του μετά από κάθε στέγνωμα!
● Smart Dry: επιλέγει αυτόματα το καλύτερο πρόγραμμα
στεγνώματος, λαμβάνοντας πληροφορίες από το Home Connect
πλυντήριο ρούχων σας.
● Iron Assist: Έξτρα φροντίδα με ατμό για το ξετσαλάκωμα των
ρούχων, που ελαχιστοποιεί ή καταργεί την ανάγκη για σιδέρωμα.
● AutoDry: στεγνώνει απαλά τα ρούχα σας, έως το βαθμό
υγρασίας-στεγνώματος που επιθυμείτε.
● ComfortControl Plus: ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, χάρις στη
μεγάλη οθόνη κειμένου και το απλό μενού επιλογών.
● Home Connect: συσκευές με έξυπνη διασύνδεση για μια πιο
εύκολη καθημερινότητα.
HomeProfessional, Στεγνωτήριο με αντλία
θερμότητας, 9 kg
WTX87EH9GR
Το στεγνωτήριο Home Professional, με τις
νέες τεχνολογίες AutoClean, Smart Dry και
Iron Assist είναι το πιο έξυπνο και εύχρηστο
στεγνωτήριο που κατασκευάστηκε ποτέ.
Κατανάλωση και επιδόσεις
- Μέγιστη χωρητικότητα: 9 κιλά
- Ενεργειακή κλάση: A+++ σε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων
από Α+++ έως D
- Κατανάλωση στο πρ. Βαμβακερά - για φύλαξη:
# με πλήρες φορτίο 1.61 kWh / χρόνος 215 min
# με μισό φορτίο 0.9 kWh / χρόνος 132 min
# ετήσια κατανάλωση (160 χρήσεις): 193 kWh
- Απόδοση συμπύκνωσης υδρατμών: 88 %
- Επίπεδα θορύβου: 62 dB (A) re 1 pW
Προγράμματα
- Βαμβακερά, Συνθετικά, Ανάμεικτα, Ευπαθή, Μάλλινα
προετοιμασία, Ζεστό πρόγραμμα χρόνου, Κρύο πρόγραμμα
χρόνου, Πουπουλένια, Αθλητικά/Μικροΐνες, Παπλώματα, Smart
Dry, Αντιαλλεργικό, Γρήγορο 40', Πετσέτες, Πουκάμισα, Iron
Assist 1 πουκάμισο, Iron Assist 5 πουκάμισα, Iron Assist Ρούχα
γραφείου
- Προγράμματα Iron Assist με χρήση ατμού
- Smart Dry - αυτόματη επιλογή του βέλτιστου προγράμματος με
λήψη πληροφοριών από το Home Connect πλυντήριο.
Επιλογές στεγνώματος
- Ρυθμίσεις με πλήκτρα αφής: Στόχος στεγνώματος, Προστασία
τσαλακώματος, Μενού επιλογών, Μνήμη 1, Μνήμη 2,
Απομακρυσμένη έναρξη, Προσθήκη ρούχων, Προγραμματισμός
λήξης σε 1-24 ώρες
- Προστασία από το τσαλάκωμα 120 λεπτά μετά τη λήξη του
προγράμματος
Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής
- Εντυπωσιακή οθόνη TFT με κείμενο, για εύκολο χειρισμό της
συσκευής
- LED εσωτερικός φωτισμός κάδου
- Επιλογέας προγραμμάτων με ενσωματωμένο πλήκτρο on/off
- Γυάλινη πόρτα, με χρώμιο-μαύρο πλαίσιο
- Ηχητικό σήμα λήξης προγράμματος
- Μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά
Τεχνολογία
- Home Connect: Απομακρυσμένη πρόσβαση και χειρισμός,
Eνεργειακή διαχείριση, Aπομακρυσμένη διάγνωση, Smart Dry
- AutoClean - αυτόματος καθαρισμός συμπυκνωτή, χωρίς φίλτρο
πόρτας
- Αντλία θερμότητας με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό
υγρό R290
- AutoDry - στέγνωμα ελεγχόμενο από αισθητήρες θερμοκρασίας
& υγρασίας
- SensitiveDrying - μεγάλο ανοξείδωτο τύμπανο με ειδικό
σχεδιασμό της ανάγλυφης επιφάνειας και των αναδευτήρων για
μέγιστη προστασία των υφασμάτων
- AntiVibration Design για μείωση κραδασμών και θορύβου
Χαρακτηριστικά ασφαλείας
- Κλείδωμα συσκευής (ασφάλεια για τα παιδιά)
Διαστάσεις & εγκατάσταση συσκευής
- Δυνατότητα απόρριψης του συμπυκνωμένου νερού σε
αποχέτευση
- Μεντεσές πόρτας: Δεξιά, με δυνατότητα αλλαγής φοράς
ανοίγματος
- Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 84,2 cm x 59,8 cm x 63,4 cm
- Βάθος κορμού συσκευής, χωρίς την πόρτα: 59,9 cm
- Βάθος με την πόρτα ανοικτή: 106,9 cm
Τεχνικά στοιχεία
Εντοιχιζόμενη / Ελεύθερη : Ελεύθερη συσκευή
Αφαιρούμενο επάνω τμήμα : Όχι
Φορά ανοίγματος πόρτας :
δεξιά φορά πόρτας, αναστρέψιμη φορά πόρτας
Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm) : 145,0
Ύψος υποτοιχισμού (mm) : 842
Διαστάσεις του προϊόντος (Υ x Π x Β) (mm) : 842 x 598 x 599
Καθαρό βάρος (kg) : 56,400
Φθοριούχα αέρια θερμοκηπίου : Όχι
Τύπος ψυκτικού : R290
Ερμητικά σφραγισμένος εξοπλισμός : Ναι
Ποσότητα φθοριούχων αερίων (kg) : 0,149
Κωδικός EAN : 4242005174096
Ονομαστική ισχύς (W) : 1000
Ηλεκτρικό ρεύμα (A) : 10
Τάση (V) : 220-240
Συχνότητα (Hz) : 50
Πιστοποιητικά έγκρισης : CE, VDE
Χωρητικότητα στα Βαμβακερά (kg) - ΝΕΑ (2010/30/EC) : 9,0
τυπικό πρόγραμμα για βαμβακερά : Cotton cupboard dry
Κλάση ενεργειακής απόδοσης (2010/30/EC) : A+++
Κατανάλωση ενέργειας στα Βαμβακερά με πλήρες φορτίο (kWh)
(2010/30/EC) : 1,61
Διάρκεια προγράμματος Βαμβακερά με πλήρες φορτίο (min) :
215
Κατανάλωση ενέργειας στα Βαμβακερά με μερικό φορτίο (kWh)
(2010/30/EC) : 0,90
Διάρκεια προγράμματος Βαμβακερά με μερικό φορτίο (min) :
132
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (kWh/έτος) (2010/30/EC) : :
193,0
Σταθμισμένη διάρκεια προγράμματος Βαμβακερά με πλήρες και
μερικό φορτίο (min) : 168
Μέση απόδοση συμπύκνωσης προγράμματος Βαμβακερά με
πλήρες φορτίο (%) : 88
Μέση απόδοση συμπύκνωσης προγράμματος Βαμβακερά με
μερικό φορτίο (%) : 88
Σταθμισμένη απόδοση συμπύκνωσης προγράμματος Βαμβακερά
με πλήρες και μερικό φορτίο (%) : 88
Eνεργειακή κλάση
A+++
Χωρητικότητα στεγνώματος
9 kg
Τρόπος Φόρτωσης
Εμπρόσθια
Οθόνη ενδείξεων
Nαι
Χρώμα
Λευκό
Διαστάσεις
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 84,2 cm x 59,8 cm x 63,4 cm
Επιπλέον
Αντλία Θερμότητας - Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο- Home connect
Ενεργειακή ταμπέλα

LG LOGOdyson logo 1  Samsung logo

Copyright © 2022 | Green Electrics. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδίαση και Υλοποίηση: ClickMedia